BejelentésTIENS BOX
AZ EGÉSZSÉG A SIKER NYITÁNYA...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Amikor meghal az ember, általában megemlékeznek róla a 3. napon, vagy a 7. napon, minden vallásban másképp, de a 40. napon mindig megemlékeznek a halottról. A szervezetünk minden sejtjének van saját élettartama. Állandó építkezés folyik, egyes sejtek meghalnak, mások alakulnak... A bőrsejtek naponta cserélődnek, a vörösvérsejtek 7 napig élnek... Szóval, a halál utáni 40. napon hal meg az utolsó sejt, éppen ez szolgálja a megemlékezés alapját (de kérdezzünk meg bármilyen papot, erről sejtelme sincs). Ebből kövekezik az, hogy a tisztítást addig kell folytatni, amíg az utolsó sejt is megújul, vagyis legalább 40 napig.

Ez a program nagyon jól bevált azoknál, akiknek valamilyen baja van, főleg krónikus betegségek esetén.


I. szakasz:

A programot a Tiens kalciumok szedésével kell kezdenünk.

A Tiens kalciumok a világon egyedülállóak, más cégek kalcium termékeivel összehasonlítva a leghatékonyabbak.

A sejtburokban (membránban) csatornák vannak, amelyeken keresztül a tápanyag bejut a sejtbe és a salakanyagok (szabad gyökök, karcinogén anyagok) távoznak belőle.

Három hétig fogyasszuk a Tiens exkluzív kalcium készítményeit ahhoz, hogy növeljük a sejtcsatornák áteresztőképességét. Javasoljuk az általános biokalciumot reggel napi fél tasakkal.

Amikor a sejtcsatornák áteresztő képessége javul és a salakanyagok a sejt közötti térbe szabadon kijutnak, akkor kezdjük a Tiens tisztítási termékeket alkalmazni.


II. szakasz:

Három héten át szedjük az Antilipid-teát, a Digestet és Dupla-Cellulózt.

A Dupla-Cellulózt kis adagokban kezdjük el szedni, 2-3 napig. Reggel és este, evés előtt 1,5-2 órával egy tablettát szétrágunk, igyunk hozzá minimum egy pohár tisztított vizet. A vízdiéta betartása nagyon fontos, naponta minimum két és fél liter folyadékot kell fogyasztanunk. Három nap múlva, ha nincs rossz közérzet, akkor az egyszeri beviteli adagot 3 tablettára növelhető.
Reggeltől délig fogyasztunk Antilipid teát, 1 tasak teát fél liter forralt vízben áztassunk ki, minimum 15 percig!
Szedjünk be minden főétkezés alatt, vagy közvetlen utána 2 Digest tablettát, naponta 2-3 alkalommal, úgyszintén egy pohár tiszta vízzel!
Akinek magas a vérnyomása, annak különösen ügyelnie kell az egyenletes folyadékbevitelre.
Ha van olyan rossz szokása, hogy késő este vacsorázik, akkor váltsa fel azzal a helyes szokással, hogy maximum 19:00 óráig vacsorázik.


III. szakasz:

Három heti fogyasztás után folytassuk a Tiens kalcium-termékek szedését Antilipid teával, szedjünk hozzá legalább egy-egy doboz Chitosant és Cordycepset is!

Ne feledkezzünk meg a vízdiétáról sem!

Alkalmazási javaslat:

Cordyceps - napi 1-2 kapszula,
Chitosan- 3 napig kis adagokban, 1 kapszula reggel és este, utána 2 kapszula reggel és este.
Folytassuk az Antilipid-tea fogyasztását, ameddig tart.
A kezdőprogramot bármikor el lehet kezdeni, évszaktól függetlenül. Csak ezután lehet az egészség körének megfelelően támogatni az elemeket. (lásd:http://egeszsegkore.tiensbazis.com?a=235 oldalon az egészség köre c.tanulmányt)

Betegségek heveny tünetekkel járó időszakában a programot nem javasoljuk, csak az állapot javulását követően.

Üzenetküldés
Segíthetünk? Ha bármilyen kérdése van, tegye fel nekünk... Egészséggel kapcsolatos kérdésére a Tiens hivatalos orvosa adja meg a választ. Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!