BejelentésTIENS BOX
AZ EGÉSZSÉG A SIKER NYITÁNYA...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
ELSŐ VÁSÁRLÁS ESETÉN 10% KEDVEZMÉNY!!!


Pótlás, feltöltésMagas tápértékű kálciumpor (Biokálcium)

Magas tápértékű kálciumpor (Biokálcium)


A Tiens-kalcium ion-formában készül, ennek köszönhetően 95-98 %-os a felszívódása, szemben az ásványi kalciummal, melynek a felszívódása kb. 30 %. Pótolja a kalcium-hiányt a napjaink kiegyensúlyozatlan étrendjében. Javallott bármilyen csontritkulásoknál, szív-, ér- és belső elválasztású rendszerek megbetegedéseinél, fogszuvasodásnál, törékeny haj és köröm, pattanásos bőr esetében, változó korban, elégtelen anyatej-elválasztásnál.


További információ
 
 


Kálcium gyermekeknek

Kálcium gyermekeknek


Teljesen kielégíti a fejlődő szervezet kalcium-szükségletét. Megelőzés céljából minden gyermeknek javallott tavasszal és ősszel, különösen, ha a lakóhely ökológiailag hátrányos. Javítja a gyermek szellemi képességét és óvja az egészségét.


További információ
 
 Lecitin tartalmú kálcium

Lecitin tartalmú kálcium


Javallatok: Agyműködés serkentése. Szellemi megterhelés. Szív- és érbetegségek. Gyenge immunrendszer. Ha nehezen megy a zsíros ételek emésztése. Máj- és epehólyag-betegségek. Fáradékonyság és ingerlékenység. Korai öregedés. Központi és perifériás idegrendszer betegségei. Mozgásszervi betegségek (csontritkulás, ízületgyulladás stb.). Bőrbetegségek. Női betegségek, pl. méhvérzések. Cikluszavarok, emlőbántalmak. Meddőség, szexuális zavarok. Terhesség (orvos felügyelete mellett).


További információ
 
 Kálcium rágótabletta

Kálcium rágótabletta


Javallatok: Nagyon jól segít a szájüreg, a torok és a felső légutak betegségeinél. Fogágy-gyulladás, ínyvérzés. Fogszuvasodás. Cukorbetegség. Aktív növekedés időszaka, ha a gyerek nem hajlandó bevenni a kalciumport. Magas vérnyomás, érelmeszesedés, valamint más szív- és érbetegségek. Csontritkulás. Gyomor- és bélrendszer betegségei, többek között: fekélyes vastagabélgyulladás, Korn-betegség, amikor D3-vitaminhiány tapasztalható. Szklerózis multiplex. Vizenyős, sápadt bőr. Nikotin-függőség (cigi helyett szopogatni).


További információ
 
 Gai Bao tabletta (kálcium)

Gai Bao tabletta (kálcium)


A Gai Bao Biokalcium különösen javallott terhes és szoptató anyáknak, gyerekeknél az angolkór megelőzésére, csonttöréseknél, csontritkulásnál, köszvény esetében.


További információ
 
 Kálcium töktermék porral, oligoszachariddal és vitaminokkal (Vércukorszint csökkenést elősegítő kalciumpor)

Kálcium töktermés porral, oligoszachariddal és vitaminokkal (Vércukorszint csökkenést elősegítő kalciumpor)


Ezt a készítményt kifejezetten a magas vércukorszinttel rendelkező emberek részére fejlesztették ki. A normális vércukorszintet nem csökkenti, viszont segít fenntartani azt nagy fizikai és szellemi megterhelésnél, különösen 50 év fölöttiek esetén. Elősegíti az inzulintermelést, amivel a cukorbetegek mindennapi inzulinszükségletét kielégíti. Megakadályozza a mellékbetegségek kialakulását, vagy gátolja a már kialakult betegségek fejlődését, amelyek a cukorbetegség által okozott sejttáplálás zavarából erednek.


További információ
 
 Spirulina kapszula

Spirulina kapszula


A Spirulina mikroszkopikus vízinövény, több mint 500 millió éve terem a földön, az emberi szervezet számára rendkívül értékes anyagok kombinációját tartalmazza. Némely közülük meglehetősen ritka és a növényi élelmiszerekben, gyakorlatilag nem található meg. A WHO adatai szerint a spirulina tápértéke nagyobb bármilyen ismert élelmiszernél vagy orvosi készítménynél. A spirulina képes visszaadni a sejtek energetikai memóriáját - a meggyógyult sejt elfelejti az elszenvedett betegséget.


További információ
 
 Cink kapszula

Cink kapszula


A cink aktiválja a szervezet enzimjeit, elősegíti a hormonok termelését, korai stádiumban megszünteti a vírusos fertőzés fejlődését. Normalizálja a nemi szervek működését, megfelelő szinten tartja a nemi funkciókat, javítja a sperma minőségét. Nagyon fontos a jó látás fenntartásában és javításában, gyorsítja bármilyen seb gyógyulását, így a műtéti sebekét is. Helyreállítja a szaglást, az ízlelést, az étvágyat.


További információ
 


Felhívom a kedves érdeklődő figyelmét, hogy a honlapon található információk tájékoztató jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely a betegségekkel kapcsolatban felmerülhet, és nem pótolhatják az orvosokkal vagy más egészségügyi szakemberekkel történő személyes beszélgetést és a gondos kivizsgálást!


A TIENS termékek táplálék kiegészítők, ezért az orvos által folytatott kezelést bizonyos esetekben nem helyettesítik, csak kiegészítik. A táplálék kiegészítők megfelelő hatásának elérésekor mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával!


Bizonyos tünetek mögött súlyos betegségek húzódhatnak meg, ezért mindenképpen javaslom, hogy a termékek alkalmazása előtt - a meglévő tüneteivel kapcsolatban - kérjen tanácsot orvosától! 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!