BejelentésTIENS BOX
AZ EGÉSZSÉG A SIKER NYITÁNYA...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Századokkal ezelőtt a kínaiak felismerték a gyógynövények és diéták jótékony hatását, a jó közérzet, az egészséges test, a lélek és szellem megőrzésére.Ennek hatására a 90-es évek közepén Li Jin Yuan, a legősib kínai orvosdinasztia leszármazottja megalapította a TIENS céget, mely Kína első magáncége és egyben az ősi receptúrák egyedüli birtokosa lett.


Fejlesztéseinek eredményeképpen jelenleg a mai modern tudományokkal, biomérnöki technológiával, az ősi tudományokat, a hagyományos kínai orvoslás legjavát összeötvözve és tökéletesítve minőségileg egy magas színvonalú termékcsoportot állított össze. A TIENS csoport nagy hangsúlyt fektet a szigorú minőségellenőrzési rendszerre annak érdekében, hogy biztosítsák termékeik rendkívüli minőségét.
A Tiens 105 országban van jelen hivatalosan. A Tiens most vesz kezdeti lendületet Európában.


A Tiens Group Co. Ltd. kínai cégként 1995-től kezdte meg marketing-tevékenységet, azóta nemzetközi üzletóriássá nőtte ki magát, mely sokféle tevékenységet folytat.


A cég székhelye Kínában, Tianjin városában található. Néhány év alatt, egy termékkel és 2,4 millió USD kezdőtőkével indítva, a cég rendkívül gyorsan felfejlődött és tekintélyes cégcsoporttá vált, majd, mint a hálózati marketing egy új, egyedülálló jelensége magasan képzett és tapasztalt értékesítési hálózatot hozott létre. Jelenleg a cég éves forgalma elérte 5 milliárd dollárt.


A Tiens tudósai  gyógyhatású termékcsaládokat dolgoztak ki a legújabb biomérnöki technológia és a tradicionális, 5000 éves kínai orvoslás receptjeinek alkalmazásával. A Tiens cég fejlett országokban vásárolt élenjáró gyártósorok és technológiák alkalmazásával rendkívül szigorú minőségellenőrző rendszert vezetett be.


A cég társadalmi elismertsége mind jobban és jobban nő, az öt kontinens országaiban egyre jobban terjed, a termékei számos kitüntetést kaptak, 2002-től a Tiens – az ENSZ hivatalos beszállítója. Li Jin Yuan elnök urat 21 különböző tiszteletbeli címmel tüntették ki.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!