BejelentésTIENS BOX
AZ EGÉSZSÉG A SIKER NYITÁNYA...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A kínaiak úgy tartják, a gyógyítást a szervezet megtisztításával, méregtelenítésével kell elkezdeni. A káros anyagoktól terhelt szervezet a számára szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat csak csekély mértékben tudja hasznosítani.


A gyógyítás következő fázisa a szervezet feltöltése az       egészséges működéséhez szükséges anyagokkal.


Az utolsó fázisban a test Csi-jének, életenergiájának harmonizálása történik. Ekkorra a szervezet már megkapta mindazt a `táplálékot`, amelyre szüksége van. A harmonizálással a Csi áramlása kerül egyensúlyba.


A Tiens is ezt az elvet követi, személyre szabott kúrákkal, kezelési javaslatokkal áll az érdeklődők rendelkezésére. 


A Tiens táplálék kiegészítő termékei BAT-ok, olyan biokémiai formulák, amelyek a helyes táplálkozáshoz elengedhetetlen összetevőket, növényi és állati eredetű biológiailag aktív anyagokat tartalmaznak.


 


ELSŐ VÁSÁRLÁS ESETÉN 10% KEDVEZMÉNY!!!


Termékkategóriák:


Méregtelenítés, tisztítás 


Pótlás, feltöltés 


Helyreállítás, egyensúly 


Készülékek 


 


Miért érdemes Önnek Tiens törzsvásárlói kártyát kiváltania?


1. előny: A kártya kiváltásával egyidejűleg Ön akár már az első vásárlásából 20%-os engedményt kap, tehát azonnal törzsvásárlói áron kap minden terméket és készüléket.


2. előny: A kártya pontgyűjtő kártyaként működik, azaz minden vásárlás után a termék melletti pont íródik rá, amely pontok után Ön további árengedményekre lesz jogosult. Ezt a pontértéket a Tiens Hungary Kft. Önnek pénzre váltja és a legközelebbi vásárlásánál, akár 50%-ban levásárolhatja azt!)


3. előny: A kártya kiváltásának csak egyszeri díja van (2750 Ft) és nem jár a kiváltása semmilyen kötelezettséggel, tehát kötelező vásárlás sincs!


 
Üzenetküldés
Miben lehetünk a segítségére? Kérdésére a cég hivatalos orvosa adja meg a választ.

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!