BejelentésTIENS BOX
AZ EGÉSZSÉG A SIKER NYITÁNYA...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


A kínaiak úgy tartják, a gyógyítást a szervezet megtisztításával, méregtelenítésével kell elkezdeni. A káros anyagoktól terhelt szervezet a számára szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat csak csekély mértékben tudja hasznosítani.


A gyógyítás következő fázisa a szervezet feltöltése az       egészséges működéséhez szükséges anyagokkal.


Az utolsó fázisban a test Csi-jének, életenergiájánakharmonizálása történik. Ekkorra a szervezet már megkapta mindazt a `táplálékot`, amelyre szüksége van. A harmonizálással a Csi áramlása kerül egyensúlyba.


A Tiens is ezt az elvet követi, személyre szabott kúrákkal, kezelési javaslatokkal áll az érdeklődők rendelkezésére. 


Részlet Farida Bikbajeva `Hogyan őrizzük meg az egészségünket` című könyvéből:


 


Először tisztítani kell a szervezetet: ANTILIPID TEA, naponta 2x1-2 tabletta DIGEST, 1/2-1/3 tasak GYERMEKKALCIUM éjszakára. A második lépés ANTILIPID TEA, naponta két-háromszor 2 kapszula BIOCINK, naponta 1 kapszula VEICAN, éjszakára AGYSERKENTŐ (LECITIN TARTALMÚ) KALCIUM. 


Pikkelysömörös ízületgyulladás esetén az első lépésnél hozzá adunk még naponta két-háromszor 1 kapszula CORDYCEPSET, és a kalcium adagot két-háromszorosára növeljük. Mind a két lépés 3-3 hónapig tartson. 


Szükség szerint a harmadik lépés ANTILIPID TEA, naponta kétszer 1 kapszula CHITOSAN, naponta 1x4 tabletta SPIRULINA, valamint AGYSERKENTŐ (LECITIN TARTALMÚ) BIOKALCIUM
Üzenetküldés
Segíthetünk? Ha bármilyen kérdése van, tegye fel nekünk... Egészséggel kapcsolatos kérdésére a Tiens hivatalos orvosa adja meg a választ. Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!