BejelentésTIENS BOX
AZ EGÉSZSÉG A SIKER NYITÁNYA...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


A kínaiak úgy tartják, a gyógyítást a szervezet megtisztításával, méregtelenítésével kell elkezdeni. A káros anyagoktól terhelt szervezet a számára szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat csak csekély mértékben tudja hasznosítani.


A gyógyítás következő fázisa a szervezet feltöltése az       egészséges működéséhez szükséges anyagokkal.


Az utolsó fázisban a test Csi-jének, életenergiájánakharmonizálása történik. Ekkorra a szervezet már megkapta mindazt a `táplálékot`, amelyre szüksége van. A harmonizálással a Csi áramlása kerül egyensúlyba.


A Tiens is ezt az elvet követi, személyre szabott kúrákkal, kezelési javaslatokkal áll az érdeklődők rendelkezésére. 


Részlet Farida Bikbajeva `Hogyan őrizzük meg az egészségünket` című könyvéből:


 


A visszértől lehetséges megszabadulni a súlyosságának függvényében. Ha csak kitágultak az erek, akkor elegendő az ANTILIPID TEA és a DUPLA CELLULÓZ. Ha már megjelentek az érelégtelenség, vagyis az ödéma tünetei, görcsök, bőrelváltozás, akkor ezt lehet könnyíteni, sőt teljesen meg lehet szüntetni, de a kozmetikai hatás gyengébb. Mit kell szedni? Először is természetesen ANTILIPID TEÁT, hogy hígítsuk a vért. A vér az érizmok összehúzódása segítségével tud felfelé folyni, ez azt jelenti, hogy biokalciumra van szükségünk. A véralvadásra nincs hatással az AGYSERKENTŐ (LECITIN TARTALMÚ) BIOKALCIUM ezért pont erre van szükségünk. Az érfalakat a BIOCINK erősíti. Az ér szeleprendszerét pedig a FOKHAGYMAOLAJ. Kész is a program. 


Kezdjünk ANTILIPID TEÁVAL, de azért adjuk hozzá még a DUPLA CELLULÓZT is. A szervezetben mindig tengernyi probléma van, jobb, ha mindent egyszerre megtisztítunk. Ezzel párhuzamosan szedjük az AGYSERKENTŐ (LECITIN TARTALMÚ) BIOKALCIUMOT és a BIOCINKET. Ezeket 3 hónapig szedjük. Ezután ANTILIPID TEA, FOKHAGYMAOLAJ, ICAN, AGYSERKENTŐ (LECITIN TARTALMÚ) BIOKALCIUM. A teljes program időtartama 6 hónap, de azért figyeljük az eredményt. Lehet, hogy rövidebb idő is elég, de az is, hogy tovább kell szedni. 
Üzenetküldés
Segíthetünk? Ha bármilyen kérdése van, tegye fel nekünk... Egészséggel kapcsolatos kérdésére a Tiens hivatalos orvosa adja meg a választ. Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!