BejelentésTIENS BOX
AZ EGÉSZSÉG A SIKER NYITÁNYA...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A kínaiak úgy tartják, a gyógyítást a szervezet megtisztításával, méregtelenítésével kell elkezdeni. A káros anyagoktól terhelt szervezet a számára szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat csak csekély mértékben tudja hasznosítani.


A gyógyítás következő fázisa a szervezet feltöltése az       egészséges működéséhez szükséges anyagokkal.


Az utolsó fázisban a test Csi-jének, életenergiájánakharmonizálása történik. Ekkorra a szervezet már megkapta mindazt a `táplálékot`, amelyre szüksége van. A harmonizálással a Csi áramlása kerül egyensúlyba.


A Tiens is ezt az elvet követi, személyre szabott kúrákkal, kezelési javaslatokkal áll az érdeklődők rendelkezésére. 


Részlet Farida Bikbajeva `Hogyan őrizzük meg az egészségünket` című könyvéből:


 


Van néhány oka az impotenciának:


Az első a mikrocirkuláció zavara, gyakran érelmeszesedés miatt. Ilyenkor gyenge az erekció, mert gyengén telnek meg vérrel a megfelelő erek. Ezt ANTILIPID TEÁVAL és napi két-háromszor evés előtt fogyasztott 1-3 kapszula ICANNAL lehet javítani. Az adag attól függ, hogy milyen eredményt szeretnénk. 


A második ok a férfi hormon - a tesztoszteron - hiánya, ettől részben függ az erekció, de inkább az ejakuláció, vagyis vagy túl hamar történik a dolog, vagy túlságosan soká és kielégülés nélkül. Ezt BIOCINKKEL lehet korrigálni, amely tesztoszteron része, néha kínai Viagrának nevezik. Naponta két-háromszor 3-4 kapszulát kell szedni minél többet, nagyobb a hatás. Egyébként ez jól segít prosztatagyulladás után, amikor egészen fiatal férfiaknál gyengül ez a funkció a gyógyszeres kezelés miatt. 


A harmadik ok pszichológiai, ha volt egy-két kudarc az ágyban, amit pedig gyakran egyszerű fáradtság is okozhat, é a férfi attól fél, hogy megint nem fog sikerülni, a gondolat befészkeli magát a tudatalattiba, és tényleg nem sikerül! Itt az AGYSERKENTŐ (LECITIN TARTALMÚ) BIOKALCIUM segít, naponta két-háromszor 1-2 kapszula, evés után 1 órával. 


Gyakran az ok nem nyilvánvaló, például 55 éves férfi úgy látja, hogy ő már öreg az ilyesmihez. Valóban ismert számtalan példa arra, hogy a nyugdíjazás után, amikor abbamarad az idegtépő hajtás és a házaspár normális életritmusban él, végre rendesen kialakul a házasélet, ahogy a nagykönyvben meg van írva, hetente háromszor. Ezért, ha a helyzet nem olyan, ahogy szeretnénk és változtatni akarunk rajta, akkor minden tényezőre hatni kell.


Kezdjük ANTILIPID TEÁVAL és a CHITOSANNAL, ki tudja, hátha lerakódások vannak az érfalakon, vagy valamilyen vegyi anyag megzavarta a hormonokat, egyébként sem árt megtisztulni; BIOCINKKEL és AGYSERKENTŐ BIOKALCIUMMAL. Ezt 50 napig folytatjuk, utána még 50 napig ugyanaz, csak chitosan helyett ICANT szedjünk. Ha a folyamat még visszafordítható, vagyis nem tíz éve hunyt ki minden, akkor tapasztalni fogjuk a hatást. Ezután csak évente kétszer 1-1,5 hónapig ismételjük, mert nem leszünk fiatalabbak. 
Üzenetküldés
Segíthetünk? Ha bármilyen kérdése van, tegye fel nekünk... Egészséggel kapcsolatos kérdésére a Tiens hivatalos orvosa adja meg a választ. Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!