BejelentésTIENS BOX
AZ EGÉSZSÉG A SIKER NYITÁNYA...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A kínaiak úgy tartják, a gyógyítást a szervezet megtisztításával, méregtelenítésével kell elkezdeni. A káros anyagoktól terhelt szervezet a számára szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat csak csekély mértékben tudja hasznosítani.


A gyógyítás következő fázisa a szervezet feltöltése az       egészséges működéséhez szükséges anyagokkal.


Az utolsó fázisban a test Csi-jének, életenergiájánakharmonizálása történik. Ekkorra a szervezet már megkapta mindazt a `táplálékot`, amelyre szüksége van. A harmonizálással a Csi áramlása kerül egyensúlyba.


A Tiens is ezt az elvet követi, személyre szabott kúrákkal, kezelési javaslatokkal áll az érdeklődők rendelkezésére. 


Részlet Farida Bikbajeva `Hogyan őrizzük meg az egészségünket` című könyvéből:


Aranyér, a végbél visszér tágulata gyakran azért alakul ki, mert a széklet összegyűlik és összenyomja a visszereket. Amikor megjelennek a csomók, a mikrocirkuláció károsodik, ettől súlyosbodik a székrekedés, az ördögi kör bezárult.


A második ok, amikor az ember a munkája következtében sokat ül, akkor is vérpangás alakul ki.


Két fajta aranyér létezik: belső, amikor a csomók nem látszanak. A betegnek állandó vérzése van, ami pedig vérszegénységhez vezet. A külső aranyér esetén a csomók kívülről láthatóak, fájdalmasak. Ilyenkor a beteg nagyon gyorsan megjelenik az orvosnál. Nőknél a külső aranyér leggyakrabban a szülés következménye. 


Külső aranyér esetén ANTILIPID TEA DUPLA CELLULÓZZAL. A külső aranyér heveny rosszabbodásakor alkalmazzunk ülőfürdőt ANTILIPID TEÁVAL. Készítsünk Tiens kenőcsöt: 50ml babakrém, 3 kapszula CORDYCEPS, 3 kapszula CHITOSAN, mindezt összekeverni. Külső aranyérnél odahelyezzük a kenőcsöt egy gézdarabon, belsőnél székelés után tampon a végbélbe.


Belsőnél naponta 2x2 kapszula BIOCINK, naponta 2x1 kapszula CHITOSAN, fél tasak GYERMEKKALCIUM éjszakára. Legalább 2 hónapig


  


 


 


 
Üzenetküldés
Segíthetünk? Ha bármilyen kérdése van, tegye fel nekünk... Egészséggel kapcsolatos kérdésére a Tiens hivatalos orvosa adja meg a választ. Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!