BejelentésTIENS BOX
AZ EGÉSZSÉG A SIKER NYITÁNYA...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


A kínaiak úgy tartják, a gyógyítást a szervezet megtisztításával, méregtelenítésével kell elkezdeni. A káros anyagoktól terhelt szervezet a számára szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat csak csekély mértékben tudja hasznosítani.


A gyógyítás következő fázisa a szervezet feltöltése az       egészséges működéséhez szükséges anyagokkal.


Az utolsó fázisban a test Csi-jének, életenergiájánakharmonizálása történik. Ekkorra a szervezet már megkapta mindazt a `táplálékot`, amelyre szüksége van. A harmonizálással a Csi áramlása kerül egyensúlyba.


A Tiens is ezt az elvet követi, személyre szabott kúrákkal, kezelési javaslatokkal áll az érdeklődők rendelkezésére. 


 


Részlet Farida Bikbajeva `Hogyan őrizzük meg az egészségünket` című könyvéből:


Bármilyen veseproblémát meg lehet oldani CORDYCEPSSEL, BIOCINKKEL és VADHANGYAPORRAL. Ha veseelégtelenség áll fenn, akkor csak ezeket szabad szedni, semmi mást, naponta 1-1 kapszulával, a BIOCINKBŐL lehet naponta 2 kapszula. Ha nincs veseelégtelenség, de veseműködés zavar van, akkor kell még egy tasak ANTILIPID TEA egy liter vízre, és 1/3 tasak GYERMEKKALCIUM éjszakára. Sokáig kell szedni, amíg nem normalizálódik az állapot és a vese mutatói. Évente 2x kell ismételni a CORDYCEPSET, BIOCINKET és GYERMEKKALCIUMOT 1 hónapig. 
Üzenetküldés
Segíthetünk? Ha bármilyen kérdése van, tegye fel nekünk... Egészséggel kapcsolatos kérdésére a Tiens hivatalos orvosa adja meg a választ. Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!