BejelentésTIENS BOX
AZ EGÉSZSÉG A SIKER NYITÁNYA...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


A kínaiak úgy tartják, a gyógyítást a szervezet megtisztításával, méregtelenítésével kell elkezdeni. A káros anyagoktól terhelt szervezet a számára szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat csak csekély mértékben tudja hasznosítani.


A gyógyítás következő fázisa a szervezet feltöltése az       egészséges működéséhez szükséges anyagokkal.


Az utolsó fázisban a test Csi-jének, életenergiájánakharmonizálása történik. Ekkorra a szervezet már megkapta mindazt a `táplálékot`, amelyre szüksége van. A harmonizálással a Csi áramlása kerül egyensúlyba.


A Tiens is ezt az elvet követi, személyre szabott kúrákkal, kezelési javaslatokkal áll az érdeklődők rendelkezésére. 


Részlet Farida Bikbajeva `Hogyan őrizzük meg az egészségünket` című könyvéből:


 


Első lépésként ANTILIPID TEA, DIGEST, GYEREKKALCIUM 40 napig. 


Második lépés: ANTILIPID TEA, CHITOSAN, CORDYCEPS, BIOKALCIUM három hónapig. A második lépés évente megismétlendő 1 hónapig. 


Amennyiben a beteg hormonokat szed ugyanez a séma, csak a beteg nagyon hosszú ideig szedjen CORDYCEPSET, emellett nagyon lassan és fokozatosan hagyja el a hormonokat. Egy hónappal a kúra kezdése után el lehet kezdeni csökkenteni a hormonokat, három hetes lépésekben. Ha rosszabbul van, vissza kell térni az előző adagra. Ha sikerült elhagyni a hormonokat, még néhány hónapig szedjen CORDYCEPSET, ha minden rendben van, azt is el lehet hagyni. Ezek után évente kétszer ismételni a CORDYCEPS, BIOKALCIUM, és BIOCINK szedését egy hónapig. A CORDYCEPS a mellékvese prohormonja, normalizálja a mellékvese működését. Valakinek lehet, hogy állandóan kell szedni 1 kapszulával. Természetesen ez nem ingyen van, de biztosan nem teszi tönkre a májat, sőt javítja az élet minőségét és hosszát! 
Üzenetküldés
Segíthetünk? Ha bármilyen kérdése van, tegye fel nekünk... Egészséggel kapcsolatos kérdésére a Tiens hivatalos orvosa adja meg a választ. Forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!