BejelentésTIENS BOX
AZ EGÉSZSÉG A SIKER NYITÁNYA...

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.ELSŐ VÁSÁRLÁS ESETÉN 10% KEDVEZMÉNY!!!


Készülékek


Vérnyomás regeneráló készülék

Vérnyomás regeneráló készülék


A vérnyomás szabályozó masszázskészülék magas szintű technológiával előállított termék, amely modern biológiai és orvosi kutatásokon alapul, valamint a hagyományos kínai népi "czinlo" terápián. Hatékonyan beállítja a vérnyomást (3 perc alatt csökkenti a vérnyomást), gyorsan megszünteti a fájdalmakat, elősegíti a fejbőr még élő hajhagymáinak növekedését. Szabályozza az agykéreg vérkeringését, javítja az emlékezőtehetséget.

Javallat:  • Szív-és érbetegségek.

  • Fejfájás, migrén, szédülés.

  • Agyi vérkeringési zavarok, agyvérzés utáni állapot.

  • Emlékezőképesség, figyelem-összpontosítás csökkenése.

  • Seborrhoea, hajhullás.

  • Korai őszülés.

  • Bioenergia kiegyensúlyozatlanság.


A készülékről:


A modern orvostudomány legújabb találmánya azt állítja, hogy a bioáram és a magas vérnyomás forrása szorosan összefüggnek. A magas vérnyomás kezdeti stúdiumában a sejtfal ionjainak anomáliás mozgása (vagyis patológiai potenciál) tapasztalható, ugyanakkor a véráramban sebességcsökkenést, a kis artériákban görcsöket, a vérerekben eltömődést és más jelenségeket lehet észrevenni, amik végső soron a vérnyomás emelkedéséhez vezetnek.


A készülékünk használatakor, miután érintkezik a testünkkel, áramkörével stimulálja a testünk belső áramkörét.


Ezzel közvetlenül javítja az artéria sejtfalának a potenciálját, megszünteti a kisartériák görcseit, növeli a vörös vérsejtek külső kölcsönös ellenállását. Ebből a vér mágnesességének és viszkozitásának csökkenése következik, ami csökkenti a vérerek eltömődését, és normálisra csökkenti a véredény falára lerakódott koleszterin mennyiségét is. Ennél fogva, ha lehetséges azonnali hatást elérni, akkor ugyanúgy lehetséges a tartós hatás elérése is.


A készülékünk lehetőséget ad arra, hogy gyorsan elérjük a kívánt hatást. A nagy titok a 21terápiás fogban rejlik, amelyek 3 csoportban helyezkednek el. Amikor a terápiás fogak érintkeznek a testtel, akkor a testünk bioáramai összegyűlnek rajtuk, és bezárják a készülék áramkörét, amely megváltoztatja az energiájukat, és továbbadja, így a sejt sérült potenciálja megjavul, és a vérnyomás csökken (testünk rejtett tartalékainak stimulációja).


A készülék kettős szabályozó hatással rendelkezik: magas vérnyomásnál csökkenti, alacsony vérnyomásnál normalizálja azt. A bioáramok összevisszasága egyenes hatással van a vérnyomásra. Mihelyt a készülék kiegyenlítette a bioáramokat, a vérnyomás stabilizálódik, és a készülék befejezi működését, emiatt túl alacsonyra nem tudja lehúzni a vérnyomást.


A készülék kifejezetten a vérnyomás szabályozásra készült, de tömeges használata során kiderült, hogy megszünteti a fejfájást, szédülést is, javítja az emlékezőképességet, serkenti az agy vérellátását, segíti a szív- és érbetegségek gyógyulását.


A készülék alkalmazása hosszú ideig ellenőrzés alatt tartja a seborrheát és a foltos kopaszodást. Fiatal és középkorú embereknél a készülék használata révén, újra kinőhet a haj.


Korán megőszülő embereknél a haj fokozatos sötétedése lesz tapasztalható. Ugyanakkor a készüléknek megelőző hatása is van a seborrhoea és hajhullás tüneteivel szemben, ugyanis serkenti a fejbőr vérkeringését, javítja a hajhagymák táplálását, jótékonyan hat a haj növekedésre. A készülék hatását fokozhatjuk, ha a használata során több szezámmagot, diófélét és tengeri káposztát fogyasztunk.


Figyelem: azok a betegek, akiknél a hajhagymák elpusztultak, nem tudnak újból hajat növeszteni, és a hajhagymákat sem lehet helyreállítani.


GYÓSZERT ELHAGYNI CSAK AZ ORVOS BELEEGYEZÉSÉVEL SZABAD!


A készülék súlya: 160 g.


A készülék mérete: 9 cm átmérőjű.


Gyártó: Kína


Garancia: 1 év.


Fogyasztói ár: 43655 FtLábmasszírozó szőnyeg

Lábmasszírozó szőnyeg


Növeli az idegi ellenállóképességet, hatékonyan blokkol más patológiai impulzusokat, amelyek az idegközpontot érik, beindítja a szervezet belső önszabályzó képességét, aktivizálja az összes szerv és a szövetek funkcióit, terápiás hatással rendelkezik azáltal, hogy megszabadít a betegségektől, erősíti a szervezetet.Az ember lába szoros összefüggésben van az ember egészségével. Az emberi szervezet különböző betegségei a megfelelő talp- reflektív zónákban nyomon követhetők. Ha a láb reflektív zónáit egészségre kedvező hatású oldatban áztatjuk, és a láb reflektív zónáira frissítő masszázst alkalmazunk, amely fejlesztheti a vér körforgását, a megfelelő belső szervek funkcióit szabályozza, ezáltal befolyásolja kedvező irányba a betegségeket és erősíti a szervezetet.


Amikor rálépünk a Tiens masszázs-szőnyegre, naponta 10 percig járunk rajta, akkor az, aki rajta jár, a saját testsúlyát használja arra, hogy a reflektív zónákat masszírozza. Ha a lábat gyógyoldatban kiáztatjuk, majd erős masszázst végzünk, akkor kétszeres a hatása a szőnyeg alkalmazójára. Ezáltal a felhasználó energiacsatornáit gyorsan kitisztítja a reflektív zónákon keresztül, oly módon, hogy felerősíti a vérkeringést, eltávolítja a mérgeket, és a zavaros Csi-energiát, segít abban, hogy a felhasználója ellazuljon, energiával teljen meg, mind fizikálisan, mind egészség tekintetében.


A TIENS lábmasszírozó szőnyeg: Javítja a szervezet keringési funkcióit, a sejtek anyagcseréjét, a nyirokmirigyek kiválasztását, erősíti a immunrendszer védelmi funkcióját, aktivizálja a leukocitákat és limfocitákat. Növeli az idegi ellenállóképességet, hatékonyan blokkol más patológiai impulzusokat, amelyek az idegközpontot érik, beindítja a szervezet belső önszabályzó képességét, aktivizálja az összes szerv és a szövetek funkcióit, terápiás hatással rendelkezik azáltal, hogy megszabadít a betegségektől, erősíti a szervezetet.A szőnyeg jótékony hatást fejt ki, azáltal, hogy feljavítja a pszichoterápiai hatást, fokozza a szervezet pszichológiai pihenését és szabályozását, segít a test és a lélek ellazulásában, nagyszerű lelkiállapotot idéz elő, erősíti a betegségek legyőzésébe vetett hitet, növeli az optimista életérzést, megszünteti a kóros pszichológiai érzeteket, a pesszimizmust, a kiábrándultságot, stb. és előnyös lehet akkor, ha a páciensek meglévő terápiás tényezőit kell mobilizálni, ahhoz, hogy megküzdjön és legyőzhesse a betegségeket.


A termék 2 méretben kapható:


S méret: 100x50 cm:


Fogyasztói ár: 8940 Ft


L méret: 170x60 cm:


Fogyasztói ár: 14095 FtFelhívom a kedves érdeklődő figyelmét, hogy a honlapon található információk tájékoztató jellegűek, így nem adhatnak választ minden olyan kérdésre, amely a betegségekkel kapcsolatban felmerülhet, és nem pótolhatják az orvosokkal vagy más egészségügyi szakemberekkel történő személyes beszélgetést és a gondos kivizsgálást!


A TIENS termékek táplálék kiegészítők, ezért az orvos által folytatott kezelést bizonyos esetekben nem helyettesítik, csak kiegészítik. A táplálék kiegészítők megfelelő hatásának elérésekor mindenképpen konzultáljon kezelőorvosával!


Bizonyos tünetek mögött súlyos betegségek húzódhatnak meg, ezért mindenképpen javaslom, hogy a termékek alkalmazása előtt - a meglévő tüneteivel kapcsolatban - kérjen tanácsot orvosától!
 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!